Liza » Specials » Ecostyle

Ecostyle - effectief en natuurlijk

Ecostyle - effectief en natuurlijk De producten van ecostyle kunnen helpen bij het voorkomen of bestrijden van ziekten en plagen. Ze zijn effectief, natuurlijk en veilig in het gebruik.

De organische meststoffen van ecostyle

Bij het biologisch tuinieren is het van belang om het natuurlijk evenwicht in de tuin in stand te houden. De organische meststoffen van ecostyle bevatten drie belangrijke voedingsstoffen voor de plant. Dit zijn stikstof, fosfaat en kalium. Deze voedingsstoffen zijn nodig voor de groei van de bovengrondse delen van de plant, het wortelstelsel en de stevigheid van de plant. Andere toegevoegde voedingselementen zijn micro-organismen, bacteriën en de RhizaMax-wortelactivator. De AZ meststoffen zijn natuurlijk, effectief, ecologisch, kunnen onder alle weersomstandigheden gestrooid worden en geven langdurig en geleidelijk voedingsstoffen af. Met de meststoffen worden niet alleen de planten gevoed maar ook de bodem en het bodemleven.

Ecostyle - voorkomen en beschermen

Met de ecostyle producten ter voorkoming en bescherming kunnen planten preventief worden behandeld tegen ziekten en plagen.
  • Vital verhoogt de weerstand tegen schimmelziekten.
  • Knolvoetvrij verandert de structuur van de grond rondom de plant waardoor deze schimmelziekte minder kans heeft.
  • Een lijmband om de boom voorkomt dat de larven van de nachtvlinder langs de stam omhoog kunnen klimmen en het blad op eten.
  • Snoeibalsem dekt snoeiwonden af zodat schimmels minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.
  • Wortelvliegvrij verandert de structuur van de grond zodat de wortelvlieg niet zo gemakkelijk eitjes kan leggen en vraatschade aan wortels, prei, uien en radijs kan worden voorkomen.

Ecostyle - bestrijding

Voor de bestrijding van ziekten en plagen bij planten kunnen de bestrijdingsmiddelen van ecostyle worden gebruikt maar ze kunnen ook worden bestreden door natuurlijke vijanden naar de tuin te lokken. Ecostyle heeft korrels tegen slakken, plantschoon/plantschoon rozen kan gebruikt worden bij overlast door luizen, Promonal-R helpt tegen dopluis, wolluis en spint, Spruzit-R is tegen luizen en insecten. Naast deze producten kunnen natuurlijke vijanden van bijv. luizen, rupsen en slakken naar de tuin worden gelokt. Zorg voor een tuin met voldoende schuilplaatsen zoals plantenresten, een haag of struikgewas voor egels en vogels. Lieveheersbeestjes en oorwormen houden van bladluizen. Tuincentra verkopen ook de zogenaamde insectenhotels die plaats bieden aan verschillende soorten insecten.
De organische meststoffen van Ecostyle

De organische meststoffen van Ecostyle

De AZ meststoffen van Ecostyle bevatten o.a. drie belangrijke voedingsstoffen zoals stikstof, fosfaat en kalium. AZ meststoffen zijn 100 procent natuurlijk, ecologisch, effectief en veilig in het gebr…
De gewasbeschermingsmiddelen van Ecostyle

De gewasbeschermingsmiddelen van Ecostyle

Sterke, gezonde planten die in goede grond groeien zijn minder vatbaar voor ziekten en plagen. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een optimale groei. Dit bereik je door de planten op de juiste…
Biologische bestrijding met de producten van Ecostyle

Biologische bestrijding met de producten van Ecostyle

Ecostyle heeft een breed assortiment producten die effectief zijn en op een natuurlijke manier werken. Daarom zijn deze producten veilig voor het milieu, huisdieren, kinderen en de gebruiker zelf. Pla…
Gepubliceerd door Liza op 29-08-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties